ANNONSE

Logo, Handwriting, Black-and-white, Art, Line, Calligraphy, Black, White, Font, Text

PRODUSERT AV NATIVE MEDIA

ANNONSØRINNHOLD FRA FRESH UP HUDPLEIE


Varig fornøyd med permanent makeup

Sminken du la deg med, ligger der like fin når du sperrer øynene opp neste morgen. For Elisabeth Syversen er det et lett lag av lykke.

Elisabeth Syversen

Jeg våkner om morgenen og ser fresh ut. Jeg står opp, dusjer og løper ut. Det er veldig behagelig, og jeg sparer masse tid.
Head, Shoulder, Eye, Sleeve, Iris, Tableware

TILBAKE: Elisabeth Syversen testet permanent makeup for første gang tilbake i 2003.

Syversen testet PMU for første gang for 17 år siden. Så fornøyd ble hun den gang, at hun siden har kommet tilbake for påfyll.

– Det varer ikke evig, så man må jo friske opp litt innimellom, sier hun.

For der den klassiske tatoveringen er evig, er ikke denne det. Det benyttes ikke vanlig tatoveringsfarge i ansiktet. Fargen blir gradvis bleket ned da fornyelsen av huden bruker opp pigmentene over tid. Resultatet blir derfor semi-permanent, og påfyll vil være nødvendig.

– Vanligvis trenger bryn en fornyende behandling med etterfylling 1-2 ganger i året. Lepper etterfylles én gang i året, mens eyeliner sitter lengst, forklarer Johnsen.

Den typiske kundegruppen er damer fra førti år og oppover. Det er det en helt naturlig forklaring til.

– Yngre personer har friskere hud som fornyer seg raskere, og de må gå oftere til behandling. Jeg har en aldersgrense på 20 år. De burde være såpass voksne, forklarer hun.

Semi-permanent

– Jeg våkner om morgenen og ser fresh ut. Jeg står opp, dusjer og løper ut. Det er veldig behagelig, og jeg sparer masse tid, sier hun.

Vi er på Fresh Up Hudpleie på Greverudsenteret i Nordre Follo. Her treffer vi Syversen og behandler Hanne Johnsen. Sistnevnte har jobbet med permanent makeup (PMU) av bryn, eyeliner og leppecontour siden 2002.

Fargepigment tatoveres i hudens øverste lag for å markert og fremheve det aktuelle området. Fasongen, teknikkene og fargen tilpasses kunden, for et mest mulig naturlig resultat. PMU og Microblading er en erstatning for manglende hårvekst.

Det er lett å forstå at dette er en behandlingsform som er etterspurt blant kundene.

– Det gjør hverdagen enklere når man slipper å sminke seg like mye hver morgen. Det er ingenting som renner, og om man gnir seg i øynene så sitter det, forklarer Johnsen.

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, that they cannot foresee the pain and trouble that are bound to ensue; and equal blame belongs to those who fail in their duty through weakness of will, which is the same as saying through shrinking from toil and pain.

These cases are perfectly simple and easy to distinguish. In a free hour, when our power of choice is untrammelled and when nothing prevents our being able to do what we like best, every pleasure is to be welcomed and every pain avoided.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae a non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Lorem ipsum dolor

Vi kommer inn på et viktig stikkord for hudpleieeksperten. Naturlig utseende.

– Man kan jo ikke ta for mørke bryn for at det skal holde veldig lenge. Tegner du opp noen veldig spesielle bryn, og vil ha det tatovert, sier jeg nei. Det skal se naturlig ut, eller så gjør jeg det ikke, sier Johnsen.

Hennes mål er at hun i størst mulig grad kan følge ansiktets naturlige konturer. At alt får en naturlig form.

– Selv om det er mote i dag at brynene skal være veldig store tatoverer ikke jeg det, verken med microblading eller maskin, for det er en mote som vil bli borte, sier hun.

Nettopp et tidligere motebilde er en av grunnene til at mange kommer til Hanne Johnsen i dag - for å gjenskape det som en gang var.

– På 90- og 2000-tallet var det mote at det skulle være tynne, smale bryn. Napper man over lang tid mister man hår, og det kommer ikke tilbake, forklarer Johnsen.  

– Mest mulig naturlig

_MG_9929.jpg

LEPPE-CONTOUR: Elisabeth Syversen mener selv hun er "avhengig" av leppestift. Da sparer hun både tid og penger på å legge en semi-permanent farge på leppene.

Hanne Johnsen

– På 90- og 2000-tallet var det mote at det skulle være tynne, smale bryn. Napper man over lang tid mister man hår, og det kommer ikke tilbake.

_MG_9852.jpg

NATURLIG HÅRPÅTEGNING: Hanne Johnsen tatoverer inn tynne, små og naturtro "hårstrå" ved hjelp av den manuelle metoden microblading. Dette er en av flere teknikker som tilbys ved permanent makeup av øyebryn.

# 3

One more experience, one more entry in a diary, self-penned

# 2

In the playground of the broken hearts

# 1

So here I am once more

FAKTABOKS

Jeg har vært helt avhengig av å bruke leppestift, og det har gått med utrolig mye penger, bare på det.

Men permanent eller semi-permanent; Tatoveringsteknikker i ansiktet høres unektelig ikke smertefritt ut. Så i hvilken grad må man lide for skjønnheten?

Hanne Johnsen lover at det ikke gjør direkte vondt, men innrømmer samtidig at det kan være litt ubehagelig.

– Jeg bruker bedøvelseskrem og har aldri stoppet en behandling for at kunden synes det gjør vondt. Det blir pent, og da glemmer man det lille ubehaget. Det er ikke noe å grue seg til, bedyrer Johnsen.

– Det var helt greit, ingenting å tenke på, bekrefter Syversen etter endt behandling.

For denne dagen er Syversen inne for påfyll. Farge på lepper, bryn og eyeliner har blitt fornyet og festet.

 I det lange løp er hun sikker på at hun sparer mye penger på permanent makeup.

– Jeg har vært helt avhengig av å bruke leppestift, og det er gått med utrolig mye penger, bare på det, sier hun og ler.

Bedøvelseskrem

Elisabeth Syversen

Jeg elsker jobben min, jeg har jobbet med hudpleie og velvære hele arbeidslivet.

Hanne Johnsen

Fresh Up Hudpleie
Med et bredt utvalg av effektive behandlinger innen skjønnhet, helse og velvære, tilpasset kvinner og menn i alle aldre. Har du et hudproblem du trenger hjelp med? Book time i dag!
Smile, Hairstyle, Sleeve, Makeover, Cabinetry

ERFARING: Hanne Johnsen har lang erfaring som hudterapeut og PMU-linergist. Siden 2014 har hun drevet sin egen salong, Fresh Up Hudpleie. 47 åringen har over 20 års erfaring og utdannelser innen Permanent Make Up og er master innen faget.

Det handler ikke bare om å spare tid eller penger. Mange trenger, av forskjellige årsaker, hjelp. Kanskje du ikke ser like godt? Kanskje brynene har blitt vel glisne med årene? Kanskje du aldri føler at du helt får det til slik du vil?

– Dette er en makeup som passer perfekt for de som ikke klarer å sminke seg selv av forskjellige årsaker, forteller Johnsen.

47-åringen blir genuint glad av å se at hennes kunder blir fornøyde etter behandling.

– Jeg elsker jobben min, jeg har jobbet med hudpleie og velvære hele arbeidslivet. Dette er virkelig et spennende, hyggelig og givende yrke. At kundene føler seg fine etter behandling, det er alltid hyggelig, sier Hanne Johnsen.

– Elsker jobben min

PMU Påfyll
Påfyll
På tide å friske opp gammel permanent make-up? Ved påfyll, friskes fargen og fasongen opp. Med ulike teknikker og farger som gjerne kombineres. Kommer du fra annen salong er ikke det noe problem.
Les mer her
PMU Bryn
På jakt etter perfekte bryn?
Øyebryn har mye å si for ansiktet. Fine øyenbryn er viktig for å markere og ramme inn øynene og gi et våkent blikk.
Les mer her
Card Title Here
Cool sub-title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Card Title Here
Cool sub-title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Flash photography, Smile, Curtain, Comfort
_MG_9783.jpg
_MG_9774.jpg
_MG_9852.jpg
_MG_9929.jpg
_MG_9887.jpg
_MG_9880.jpg
Head, Shoulder, Eye, Sleeve, Iris, Tableware
Clothing, Hair, Smile, Lip, Watch, Gesture, Happy
Smile, Hairstyle, Sleeve, Makeover, Cabinetry

PRODUSERT AV NATIVE MEDIA

ANNONSØRINNHOLD FRA FRESH UP HUDPLEIE

Besøksadresse:
Sofiemyrveien 6D
1412 Sofiemyr

Postadresse:
Postboks 11
1411 Kolbotn

Redaksjon:
tips@oavis.no
(+47) 66 82 21 32

Salg:
bente@oavis.no
(+47) 926 66 401

Redaktør:
Sigbjørn Vedeld

Ansvarlig redaktør:
Thomas N. Witsø-Bjølmer

Salgs- og markedssjef:
Kenneth Johnsen

oavis-logo[1].svg

FOR FOLK I OPPEGÅRD, AV FOLK I OPPEGÅRD